Der er stadig mulighed for at påvirke indretningen af byrummene i Gellerup. I morgen søndag kan du deltage i informationsbazaren i Foreningernes Hus, og hvis du har en god ide eller to, så er de velkomne. Bazaren er en del af den storstilede Take Off for helhedsplanen.
Et stort kort vil vise, hvor de sammenhængende byparker mellem Gellerupparken og Toveshøj befinder sig, og du får udleveret nogle små flag, som du kan plotte ind på kortet. Og dernæst fortælle, hvad din ide går ud på.
Konkurrence-vinder udpeges
Marianne Stenberg, Brabrand Boligforening, forklarer, at selv om  byrumskonkurrencen er ved at slutte, så er det ikke for sent med gode ideer.
Fem konsortier har nu indleveret deres forslag til udformning af bypark, Verdenspladsen og den nye Edwin Rahrs Vej. Formentlig inden påske vil dommerkomiteen have udpeget den endelige vinder eller flere vindere, der skal samarbejde.
"Vinderen eller vinderne skal så tilpasse deres projekt, inden arbejdet går i gang, og derfor er der stadig mulighed for beboerne at påvirke indretningen," siger Marianne Stenberg.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Så kan du følge med i, hvad der sker i Gellerup.

Tak! Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev.