Med udsigt til Brabrandsøen og sollyset væltende ind ad de store vinduer på tredje sal er man i Sigrids Stue glad for den nye location. I lejligheden på Dorthesvej nummer 3 er alting ved at være på plads efter flytningen fra Bentesvej, og kun væggene er endnu tomme.
Sommer i Sigrids Stue
Ovenpå flytningen er man nu klar til at tage fat på sommerens program og aktiviteter, fortæller Pernille Lyngsø, projektleder i Sigrids Stue:
”I sidste uge tog vi imod Mimi Cherono, som skal bo og arbejde med kunstfotografi sammen med en gruppe unge her i Gellerup de næste to måneder. Så åbner kunstruten fra Godsbanen til Gellerup her d. 11 maj, hvor Sigrids Stue bliver et stop på ruten. Efter Mimi får vi besøg af en lyskunster fra Finland, der vil arbejde med lysinstallationer i de blokke, som skal rives ned. Så der er meget spændende at se frem til.”
Præg på nye lokaler
Udover ny adresse og kenyansk kunsterbesøg har Sigrids Stue også fået ny projektkoordinator: Johanne Pors Birkholm, der har afløst tidligere koordinator Stine Maria Olesen. Også Johanne glæder sig til sommerens stuegang:
”Som nyansat i helt nye lokaler kan man være med til at sætte sit præg på stedet på en anden måde, end hvis man starter et sted, hvor alting har sin plads, så det har været en rigtig god start. De næste uger skal vi arbejde med Mimi, finde unge mennesker med interesse for fotografi og assistere hende i gang med sit projekt,” fortæller hun.
ww.sigridsstue.dk

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Så kan du følge med i, hvad der sker i Gellerup.

Tak! Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev.