Torsdag d. 26. juni 2014 var en herlig festdag for mange af områdets unge dimittender, der stolte kunne fejre, at de nu efter tre års hårdt arbejde velfortjent kan kalde sig studenter af 2014 med et bredt smil på læben.

Over 40 unge studenter blev fejret med maner i Foreningernes Hus af deres stolte forældre og øvrige familiemedlemmer, venner, bekendte og ikke mindst af Anders Østergaard, rektor på Langkær Gymnasium, samt kulturrådmand Rabih Azad-Ahmad. De var alle  mødt op for at være med til at gøre denne dag uforglemmelig.

Festen var præget af en god stemning og glade smil blandt festens deltagere. Og som Rabih Azad-Ahmad også sagde, inden han overrakte diplomerne, så er det dejligt at se så mange unge fra Gellerup og Toveshøj med hatten på, og at der kommer flere og flere for hvert år.

Tale på de unges vegne

Studenterne fik overrakt et diplom samt en lille gave som pris på deres hårde arbejde, hvorefter dimittenden Safa Edwan fik ordet og holdte en tale på de unges vegne.

Som prikket over i’et rundede Marwan dimissionsfesten af med et brag med tre af sine rap-numre, hvorefter festen stille tonede ud.

Alt i alt har det været en fest, der ikke er lige til at glemme, og som de fleste kan se frem til næste år hvor Gellerup og Toveshøj igen kan fejre deres unge, der gentagne gange viser, hvordan området blomstrer.

Fakta: Arrangeret af Get2Ed Uddannelsesvejledning, Den Aktive Kvindeforening, Forældre på Banen og Samvirket.
Arrangementet var støttet af afdeling 4 og 5 og Gellerup Fællesråd.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Så kan du følge med i, hvad der sker i Gellerup.

Tak! Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev.