Selv om vejskilte ved Gudrunsvej har annonceret, at der skulle være adgang fra 8. september, så er det ikke tilfældet. Boligforeningen og kommunen, som sammen udfører vejarbejdet, har sendt breve ud til beboerne, som forklarer hvorfor:
"Vi er i fuld gang med gravearbejdet på Gudrunsvej og møder ind imellem uforudsete udfordringer. Det giver forsinkelser i vejprojektet. Gudrunsvej vil derfor fortsat være spærret for gennemkørsel et stykke ind i det nye år. Vi giver besked, så snart vi ved, hvornår det igen bliver muligt at bruge vejen fuldt ud."

"Adgangsvejene til de enkelte blokke vil blive ændret hen ad vejen, fordi vejarbejdet rykker længere op mod Edwin Rahrsvej. Det betyder, at beboerne i blokken Gudrunsvej 12-20 på et tidspunkt skal køre ind til blokken fra den sydlige del af Gudrunsvej. Beboerne i denne blok vil få besked, når det bliver aktuelt."
I beboerskrivelsen beklager man de gener, som vejarbejdet medfører, men glæder sig til, at de nye veje bliver færdige.
Som en bonusoplysning står der, at støbningen af støttemuren på parkeringspladsen Gudrunsvej 12-20 ventes færdig ca. 1. november.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Så kan du følge med i, hvad der sker i Gellerup.

Tak! Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev.