Det er sikkert tilfældet for mange i dag mandag, at de er blevet irriteret, når der skulle sættes vand over til en kop kaffe, eller når man trængte til et bad efter en lang arbejdsdag.
Gravearbejdet på Gudrunsvej indebærer tydeligt mange nye vandledninger, og i dag ved 17-tiden kom man ved et uheld til at slå hul på én af dem. Dette førte umiddelbart til, at vandforsyningen til lejlighederne Gudrunsvej 12-56 blev afbrudt.
Aarhusvand.dk har på sin hjemmeside taget højde for et worse case scenario, der betyder, at vandet først er tilbage ved 23-tiden, men gravearbejdere på stedet håber på en hurtigere genopretning af vandforsyningen uden at kunne love noget.
Her kan du holde øje med forstyrrelser på driften af vandledninger.

Opdatering klokken 19.14:

Vandet kom tilbage klokken cirka 18.45.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Så kan du følge med i, hvad der sker i Gellerup.

Tak! Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev.