Onsdag den 24. september er der uddannelsesmesse i Globus1. Her er der mulighed for at finde drømmestudiet, da der vil være studerende, færdiguddannede unge og undervisere, der vil fortælle om mere end 50 uddannelser. Der vil blandt andet være en række ungdomsuddannelser, erhvervsuddannelser og videregående uddannelser til stede.

Unge som forbilleder
Det er første gang, at der bliver afholdt en uddannelsesmesse i den størrelsesorden. Den er arrangeret af AKF Ungdom (Arabisk Kulturforening Ungdom) i samarbejde med blandt andre Ung i Aarhus og Get2Ed.

”Det er nødvendigt med en uddannelsesmesse. Den her messe er anderledes, fordi det er et samarbejde med mange forskellige aktører, blandt andet foreninger,” siger Ahmad El Ahmad, der er uddannelsesvejleder i den boligsociale indsats Get2Ed. Han fortsætter:

Unge er forbilleder
”Tanken er, at det er unge fra lokalsamfundet, der skal være forbilleder. Det giver en anden effekt, og vi regner med, at det bliver en ekstra motivation."

Uddannelsesmessen er for 7. til 10. klasse-elever og unge på ungdomsuddannelser. Derudover er forældre også inviteret.

”Forældrene skal have en baggrundsviden, så de kan hjælpe deres børn med valg af uddannelse og sikre sig, at de træffer de rigtige valg,” siger Ahmad El Ahmad.

Det hele foregår i Globus1, Gudrunsvej 3A, fra kl. 13 til 19, og der er gratis entré. For mere information skriv til ungdom@akfaarhus.dk

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Så kan du følge med i, hvad der sker i Gellerup.

Tak! Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev.