Søndag eftermiddag fandt en borger en pose med blandt andet springknive, knojern og pebersprays på Bentesvej. Borgeren meldte det straks til politiet.
Østjyllands Politi brugte det sociale medie Twitter til at efterlyse personen, der ejer posen. Politiet tweetede 02:12 natten til søndag: ”Hittegods: Mangler du en pose med bl.a. 7 springknive, 1 strømpistol, 1 totenschläger, 4 knojern og 4 peberspray, så kig lige forbi”.
”Tweetet blev sendt med et glimt i øjet i de sene nattetimer,” siger politiassistent Marianne Morgen, og hun regner ikke med, at der er nogle der melder sig, da man sandsynligvis vil få en plet på straffeattesten.
Østjyllands Politi har mere end 13.000 følgere på Twitter, og tweetet når derfor ud til mange mennesker.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Så kan du følge med i, hvad der sker i Gellerup.

Tak! Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev.