For lidt over en uge siden dukkede Røde Kors Aarhus op med en sønderskudt ambulance ved Bazar Vest, hvor de gjorde opmærksom på, at det ikke altid er sikkert at være nødhjælpsarbejder i krigshærgede områder. Udover fremvisningen af ambulancen blev der også opfordret til indsamlingen den 5. oktober.

Og det er altså nu på søndag. Røde Kors og Røde Halvmåne samler ind til mennesker i nød. Denne gang går indsamlingen til de mange mennesker, der er på flugt fra borgerkrigene i Irak og Syrien.

Røde Kors Aarhus mangler indsamlere i Gellerup og Toveshøj, så skynd dig at tilmelde dig her. Derudover skal der bruges folk til at samle ind ved indgangene til Bazar Vest og City Vest. Hvis det er interessant, kan man tilmelde sig ved at skrive til pia_frees@hotmail.com

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Så kan du følge med i, hvad der sker i Gellerup.

Tak! Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev.