Fra døgnrapporten hos Lokalpolitiet Aarhus vest, hvor der også blev tid til at vinde en vandrepokal.
Kl. 10.16 onsdag fik vi en anmeldelse om brand i et autoværksted i ”autobazaren” i Bazar Vest. Brandvæsnet forhindrede branden i at sprede sig til den øvrige del af bygningen. Dog var der en del røg og sodskader. Branden efterforskes i øjeblikket, idet sandsynligheden for at branden er påsat, er til stede.

Kl. 19.18 fandt patruljen under fodpatrulje en brugsstjålet motorcykel. Motorcyklen var stjålet fra en opbevaringsboks i Ebeltoft. Ejeren havde endnu ikke opdaget tyveriet, men på opfordring kontrollerede han boksen. Motorcyklen er genudleveret til en taknemmelig ejer.

Den vigtigste hændelse udspandt sig dog i Globus 1, hvor lokalpolitiet Århus Vest vandt den traditionelle vollyball-turnering.
"Den store vandrepokal står nu sikkert og godt på Lokalpolitistationen, hvor den forhåbentlig finder sit helt naturlige hjem, langt ud i fremtiden," siger politikommissær Jens Espsensen.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Så kan du følge med i, hvad der sker i Gellerup.

Tak! Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev.