Containergårdene, der blev sat op ved blokken Edwin Rahrsvej 8-16 og Janesvej 11-21, fungerer meget godt.

At det kun er selve blokkens beboere, der kan benytte containergården, via deres hovednøgle, er der rigtig mange, der har set som et stort plus, idet den ikke bliver så meget fyldt op. Dog skal man som bruger finde ud af, at hvis man skal have et større møbel ind i containeren, skal man først gå ind for at låse de store døre op indefra.

Afdelingsbestyrelsen arbejder nu på at se, hvor de næste containergårde skal sættes op.

Lys og mørke
Lyset på det kommunale stisystem skulle nu være i orden, og der er lys rundt i hele stisystemet.

Afdelingsbestyrelsen vil en novemberaften gå på en tryghedsvandring – en såkaldt mørkevandring – for at se, hvad der skal forbedres fra afdelingens side, og hvad der er en kommunal opgave at bringe i orden.

Ligesom i Gellerupparken kan man stille forslag til steder, der skal vurderes. Send til ulbo@bbbo.dk

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Så kan du følge med i, hvad der sker i Gellerup.

Tak! Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev.