Fra Lokalpolitiets døgnrapport:
Kl. 11.29 mandag fik vi en anmeldelse om, at der i tidsrummet fra den 2. november kl. 23.30 til kl. 23.59 var foregået et røveri, idet en 32-årig mand kom gående ad Sigridsvej. Ud for butikstorvet blev han passet op af nogle personer fra en sort BMW. De truede ham med et baseballbat, hvilket resulterede i, at han måtte aflevere sin jakke indeholdende sit bulgarske pas, sygesikringsbevis, en flaske whisky samt flere personlige papirer.
Mandag kl. 11.45 blev en motorcykel fundet med opbrudt tændingslås og indbragt til Lokalpolitiet. Motorcyklen blev senere udleveret til rette ejer.
Kl. 15.33 skete der et færdselsuheld på parkeringspladsen ved Gellerupbadet.  En 20-årig mand sad i sin parkerede bil, da en personbil ført af en 18-årig mand pludselig, med alt for høj fart, kørte ind på parkeringspladsen, hvor han på grund af den høje fart mistede herredømmet over bilen og ramte den 20-åriges personbil.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Så kan du følge med i, hvad der sker i Gellerup.

Tak! Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev.