Imad Kaaouach er kendt af mange i Gellerup som en utrættelig ildsjæl. Han er indstillet til en ildsjælepris, som er indstiftet af Aarhus Kommune og Århus Stiftstidende, og på mandag vil det vise  sig, om det bliver ham, som får prisen.
Til daglig er Imad Kaaouach pædagog i Klubberne i Gellerup, og en meget stor del af fritiden er han frivillig.
Han har som frivillig gennem 20 år stået for talrige kulturelle arrangementer i Gellerup og gør det stadig.
Han har skabt flere årlige kulturfestivaler, der samler 4-500 mennesker, arrangeret af Arabisk Dansk Kulturhus, som han er formand for.
På et år har de skabt 137 fester i lokalområdet. Ikke mindst med Jafra Danserne har Imad Kaaouach sat noget i gang.
"Mange af børnene her i Gellerup vil spille fodbold, men der skal også været noget for de andre. Derfor skabte vi Jafra danserne, der danser såkaldt dabke-dans. Vi har været oppe på 130, og lige nu har vi omkring 70 børn," siger Imad Kaaouach til Århus Stiftstidende.
Ved siden af har han en humanitær gruppe, som blandt andet sælger halskæder, og overskuddet går til at hjælpe mennesker, der har behov.
Imad Kaaouach vokset op i en flygtningelejr i Libanon, men rejste til Rumænien og blev uddannet som tandlæge. Han forsøgte at få sin uddannelse godkendt i Danmark, da han kom hertil for 20 år siden, men det lykkedes ikke. Derfor tog han arbejde som pædagog og har taget uddannelsen. 
Det nyder børn og unge i Gellerup nu godt af.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Så kan du følge med i, hvad der sker i Gellerup.

Tak! Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev.