Er du som forældre klar til at hjælpe dine unge mennesker, når de skal afgøre ungdomsuddannelse og uddannelse? Der er hjælp og værktøjer at hente, hvis du deltager i et forældre- og beboermøde på lørdag i Yggdrasil, Dortesvej 35A kl. 18.30
Den nye vejledningsreform giver forældrene et større ansvar for at vejlede de unge og for, at de skriver sig op til en ungdomsuddannelse.
Derfor er flere parter gået sammen om en temaaften og workshop lørdag aften, hvor man håber, at så mange forældre som muligt dukker op. Aftenen handler ikke kun om vejledningen, men også om SU-reformen og om erhvervsuddannelses-reformen.
Arrangørerne er:

  • Det gule Hus’ Venner (Yggdrasil),
  • Den Integrerede Klub – en nystartet forening, som arbejder for antiradikalisering og for, at unge bidrager aktivt til samfundet og uddanner sig,
  • Get2Ed – det boligsociale vejledningstilbud, som i vejledningen til forældre bygger videre på "Forældre på Banen"s indsats for at inddrage forældre i unges uddannelsesvalg

Ahmad El-Ahmad fra Get2Ed siger, at når vejledningsreformen stiller krav til forældres aktive uddannelsesvejledning, så ønsker de tre arrangører at hjælpe forældrene ved at give dem værktøjer til det arbejde. Og til at konfrontere de unge med, hvor vigtigt det er at uddanne sig.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Så kan du følge med i, hvad der sker i Gellerup.

Tak! Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev.