Har du svært ved at gennemskue overskriften? Så kan du blive klogere ved at besøge Gellerup Museum og den nye særudstilling ”Mig. Nu. Gulerod.” der åbner tirsdag d. 31. marts.
Udstillingen består af tekststykker, video, fotos og tegninger, og den skildrer kvindernes betragtninger af deres eget liv og verden omkring dem. Det er en unik mulighed for at få et indblik i tanker og følelser fra tre spændende unge kvinder, der alle bor i Gellerup. Det er tre kvinder med noget på hjerte.
Gellerup.nu har mødt Helya Ahmadi og Aysha Amin – to af de tre kvinder – til en snak om deres liv og udstillingen.
Helya og Aysha har nydt arbejdet med udstillingen. ”Det har været sjovt at udvikle og udtrykke sine tanker til udstillingen. Det har virkelig været kreativt og fedt. Selvom det da er ret grænseoverskridende, at vores egne tanker pludselig er offentlige og tilgængelige for alle,” griner de.
Og det er nogle stærke og store emner, som der tages livtag med. Modsætninger, livet, fordomme, tilhørsforhold og nu’et er nogle af de temaer man kan blive klogere på ved at se udstillingen.
Man kan møde pigerne til ferniseringen tirsdag d. 31. marts og høre om udstillingen fra kunstnerne selv. I samme ombæring fejrer Gellerup Museum 5 års fødselsdag, så der vil være nybagte boller og varm kakao. Der går rygter om, at Helya Ahmadi vil agere bagermester på dagen.
Læs mere om udstillingen og kvinderne i de kommende dage på gellerup.nu.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Så kan du følge med i, hvad der sker i Gellerup.

Tak! Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev.