Når juni måned er overstået vil Mahmoud Dirawi ikke længere være at finde som træner i ACFC. Han er nemlig blevet cheftræner for førsteholdet i Lyseng IF, hvor han bliver årgangsansvarlig for 2003-årgangen.
”Jeg har valgt at skifte til Lyseng IF, da jeg gerne vil udvikle mig som træner og blive endnu dygtigere. Samtidig får jeg nogle gode trænere omkring mig som jeg kan sparre med og dele erfaringer med,” udtaler Mahmoud.
I Lyseng IF kommer han til at stå i spidsen for flere end 40 talentfulde U13-drenge. Som ansvarlig træner er det Mahmouds opgave at vurdere holdets styrker og svagheder og tilrettelægge træning og taktik herefter. Og for Mahmoud er det også vigtigt at skabe et stærkt fællesskab:
”Jeg vil forsøge at arbejde en del med drengenes teknik. Og så ønsker jeg at skabe en god kultur på holdet. Det er vigtigt, at de er mentalt stærke, og at vores træningskultur bliver baseret på holdsport. Det handler om at optimere deres individuelle færdigheder i forhold til hele holdet,” lyder det entusiastisk fra Mahmoud.

Lys fremtid for ACFC
Når Mahmoud Dirawi stopper som træner i ACFC mister klubben en stor rollemodel for – ikke bare klubben – men hele Gellerup. Men han er sikker på, at der er andre unge mennesker der vil overtage ansvaret i klubben:

”Der er mange unge i Gellerup, som kunne være spændende at udvikle – ligesom man har udviklet mig,” siger Mahmoud og fortsætter: ”ACFC’s fremtid er super god. Man får en kunstgræsbane, og det tror jeg vil skabe et endnu bedre ry om klubben. Herudover har ACFC mange gode ideer og planer indenfor de kommende år.”

Mahmoud ønsker samtidig at sende en stor tak til ACFC’s formand Afif Abdallah:

”Jeg kommer til at savne de gode tider med ham. Formanden har betydet meget for min trænergerning, men jeg har også udviklet mig meget menneskeligt efter så mange år med Afif,” udtaler Mahmoud.

Fremtiden uvis
Det er endnu ikke afklaret, om Mahmouds tilknytning til ACFC stopper helt. Om han efter sommer fortsat vil være bindeleddet mellem ACFC og AGF er ligeledes uklart. Hvis han får tid hjælper han gerne til:
”Jeg vil gerne hjælpe ACFC i det omfang, det passer mig. Og det skal lige siges, at folk fra ACFC til enhver tid kan komme og spørge mig til råds,” siger Mahmoud og afslutter: ”Så hvis jeg selv kan vælge, vil jeg stadig være en del af ACFC – hvis det selvfølgelig ikke går udover min gang i Lyseng IF.”

Hvis alt går som planlagt begynder Mahmoud efter sommer på socialrådgiver-uddannelsen. Skolen kommer derfor også til at blive en prioritet, som skal passes ind i trænerjobbet.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Så kan du følge med i, hvad der sker i Gellerup.

Tak! Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev.