Fra døgnrapporten hos Lokalpolitiet Aarhus Vest:
Fredag kl. 08.59 blev en 27-årig mand standset kørende i en personbil på Edwin Rahrs Vej. Patruljen skønnede, at han var påvirket af euforiserende stoffer, hvorfor han blev anholdt med henblik på udtagelse af blodprøve. Han blev løsladt med løfte om, at han vil blive kontaktet, når resultatet af blodprøven foreligger.
Lørdag kl. 01.42 fik vi en anmeldelse om en brand i en skraldespand på Gudrunsvej. Ilden brændte ud af sig selv.
Søndag  kl. 19.10 blev der anmeldt, at der kom flammer og røg fra Lykkeskolen. Det viste sig dog, at der var tale om en skorstensbrand fra en udluftning fra et pizzeria.  Der var gået ild i noget fedtstof i udluftningen.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Så kan du følge med i, hvad der sker i Gellerup.

Tak! Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev.