Ramadan-teltet slås op for alle, når Budskabet i år igen inviterer ind i deres ramadan-telt. Med tre års erfaring og to tidligere ramadan-events i bagagen vil Budskabet d. 20. juni, fra kl. 11 til 18, stå på Rådhuspladsen og åbne teltet.
På dagsordenen vil der primært stå "at sprede det tolerante budskab af Islam." Dette er tilfældigvis også Budskabets vision inden 2020, der følges op af deres slogan "information fremmer forståelse."

Ramadan-teltet er Budskabets primære begivenhed i ramadan-måneden. For tredje gang i forbindelse med ramadan vil Budskabets medlemmer stille sig til rådighed for ikke-muslimer for at besvare alle deres spørgsmål.

Teltet indeholder flyers, viden om ramadan og specialiteter i form af mad og dessert fra ramadan.

Budskab ud til 10.000
Budskabet har siden 2012 og frem til dags dato fået sit budskab ud til over 10.000 personer. Budskabet består af lidt under 100 medlemmer, der er fordelt på deres to afdelinger i Aarhus og Vejle. Begge afdelinger består af medlemmer i alle aldre.

Aarhus afdelingen hører hjemme i Fredens Moske, der ligger i Gellerup. Budskabet har også arrangementer i Gellerup, som f.eks. deres arrangement “#Kærlighed i Islam”, hvor budskabets medlemmer besøgte mennesker i Gellerup.

Find Budskabet  på Facebook

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Så kan du følge med i, hvad der sker i Gellerup.

Tak! Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev.