I år er stemningen ekstra høj i eksamenstiden i Gellerup. Mange bliver færdige med deres uddannelse og vil fejre deres indsats sammen med venner og familie til den årlige tradition, dimissionsfesten, i Foreningernes Hus.
Hele 45 unge og forældre har tilmeldt sig indtil videre. Ved festen bliver der holdt taler, der vil være spisning (Iftar). Og alle de unge dimittender får overrakt et diplom og en gave blandt andet af rådmand Rabih Azad-Ahmad.

Dimisssionsfesten er arrangeret af Get2Ed, lokale foreninger, Samvirket og Gellerup Fællesråd med støtte fra de to afdelingsbestyrelser i Gellerupparken og Toveshøj, der arrangerer festen for at give anerkendelse til alle de unge, som denne sommer afslutter deres ungdomsuddannelse med et eksamensbevis.
Uddannelsesvejleder Ahmad El Ahmad er særdeles tilfreds med opbakningen fra både de unge og de mange, der har gjort festen mulig:
”De unge er vi meget stolte af, og vi vil som område gerne rose dem for deres flotte indsats, og sige tillykke med deres ungdomsuddannelse,” lyder det fra uddannelsesvejlederen.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Så kan du følge med i, hvad der sker i Gellerup.

Tak! Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev.