Efter mange omveje, bump, røde lys og manglende trafik-skiltning har Toveshøj endelig fået sit "gamle" busstop på Edwin Rahrs Vej tilbage.

Stoppestedet, der oprindelig lå overfor Bazar Vest, er dog flyttet lidt over hundrede meter længere mod øst, så det nu er placeret umiddelbart ved siden af gangbroen over Edwin Rahrs Vej nær Foreningernes Hus.

De seneste måneder har der været et pres fra aktive beboere for at få genetableret stoppestedet, der blev nedlagt, da vejarbejdet på Edwin Rahrs Vej for alvor begyndte først på sommeren. Dette kulminerede med, at beboerne valgte at sætte deres eget, hjemmelavede bus-skilt op som dog blev fjernet igen efter et par dage.

Det blev så igen erstattet af et midlertidig stoppested, som nu er gjort officielt efter at medarbejdere fra Midttrafik i går monterede det nye stoppested. Så nu kan beboere fra Toveshøj igen hoppe på linje 15, når de skal ind til byen.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Så kan du følge med i, hvad der sker i Gellerup.

Tak! Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev.