Danskcaféen Sprog Globus i Globus1 er stedet hvis man ønsker at blive bedre til det danske sprog. Der har indtil videre været åbent hver tirsdag kl. 11-13, men der bliver nu også mulighed for at lære og træne dansk torsdag aften.
Alle er velkomne
Fra og med i morgen er man også velkommen til at møde op torsdag kl. 17-19 for at øve dansk – både snakke, læse og skrive dansk – og det er ganske gratis. Alle er velkomne og man behøver ikke at melde sig til. Man må gerne være med både tirsdag formiddag og torsdag aften, men det er også helt fint hvis man kun kan den ene af dagene.
Der er intet fast skema eller læseplaner der skal overholdes. Det er op til den enkelte deltager at sige hvad han eller hun ønsker at træne, så der skabes god plads til læring for den enkelte.
Flere frivillige og deltagere søges
Danskcaféen bliver drevet af frivillige mænd og kvinder, som tager imod dem der har lyst til at være med, så de vil rigtig gerne have flere med af både frivillige og deltagere. Man skal ikke kunne noget bestemt for at være frivillig – man skal bare have lyst til at hjælpe andre.
Har du lyst til at være med som enten deltager eller frivillig så mød op i Globus1 tirsdag kl. 11 og/eller torsdag kl. 17 eller send en mail til henrikheinze@gmail.com – også hvis du har spørgsmål.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Så kan du følge med i, hvad der sker i Gellerup.

Tak! Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev.