Børn- og Ungerådmand Bünyamin Simsek (V) afviser kategorisk Brabrand Boligforenings ønsker om at få en ny folkeskole i Gellerup. Det skriver Lokalavisen ÅrhusVest. Rådmanden var i sin tid med til at lukke Nordgårdsskolen, og han mener ikke, tiden er inde til, at der bliver bygget en ny og moderne skole i området.

”Jeg skrev under på indstillingen til byrådet om at lukke Nordgårdsskolen i 2007, og jeg kommer ikke til at indstille til en ny skole i Gellerup. Fagligheden lå meget lavt på Nordgårdsskolen, og jeg er optaget af, at vi giver eleverne et godt børne- og ungeliv med god faglighed. De forudsætninger er stadig ikke til stede i dag. Samtidig er der overkapacitet på de tre nærmeste skoler (Ellekærskolen, Sødalskolen og Tovshøjskolen), og når man bygger skoler skal man se på den samlede kapacitet,” forklarer Bünyamin Simsek.

Formand: Vigtigt at være forberedt
Brabrand Boligforenings formand Keld Albrechtsen ønsker sig en ny folkeskole i området, fordi han forventer, at de langsigtede virkninger af helhedsplanen vil tiltrække nye børnefamilier, selvom børnetallet i Gellerup i øjeblikket falder:

”Skolen skal jo være der, når tilflytterne begynder at komme med deres børn,” mener formanden, der ser frem til, at ændringen i beboersammensætningen som følge af helhedsplanen, vil slå igennem i løbet af de kommende 10 år med dertil hørende behov for en ny og moderne folkeskole i Gellerup.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Så kan du følge med i, hvad der sker i Gellerup.

Tak! Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev.