Weekenden i Gellerup bød på forskellige begivenheder, som blev noteret i Politiets døgnrapport:

”Søndag kl. 16.02 fik politiet en anmeldelse om uro og uorden på Bentesvej 59, hvor der var sprængt et kanonslag i en skraldespand. Dette havde gjort beboerne noget utrygge. Skraldespanden blev ødelagt.

Søndag kl. 17.05 blev en 24-årig mand fra Frederikssund standset kørende i en bil under påvirkning af euforiserende stoffer. Derudover havde han ikke kørekort til bil. Han kan nu se frem til en større bøde.

Ejeren af køretøjet bliver derudover sigtet for at overlade sin bil til en person, der ikke har kørekort. Han kan også se frem til et bødeforlæg.

Søndag kl. 19.41 kom en anmeldelse om at unge mennesker kørte ræs i deres biler på parkeringspladsen ved kirken. Da politiet ankom kort tid efter var de unge dog forsvundet fra stedet. Dette er et problem som vi ser med stor alvor på.”

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Så kan du følge med i, hvad der sker i Gellerup.

Tak! Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev.