Lokalpolitiet i Aarhus Vest ser med stor alvor på en voldsepisode, hvor en gårdmand i Brabrand Boligforening blev udsat for vold, mens han udførte sit arbejde.
Politiet fik anmeldelsen torsdag formiddag kl. 10.15. Den gik på, at en gårdmand havde været udsat for vold. Han blev tildelt et knytnæveslag i ansigtet og blev skubbet ned i en sofa.
Hans kolleger kom hurtigt til assistance, men det førte til, at de blev verbalt truet.
Lokalpolitiet anholdt en 23-årig mand, som blev sigtet for trusler. Han blev afhørt og efterfølgende løsladt.
"Efterforskningen har ført til, at vi mistænker en 25-årig mand for at være gerningsmanden til volden," oplyser politikommissær Jens Espensen. Han tilføjer, at politiet har har mistanke til en 21-årig  mand, der var aktiv i forbindelse med truslerne mod gårdmanden og hans kolleger.
"Vi ser med stor alvor på episoden, idet der er tale om en forurettet, der har sit daglige arbejde i området. Alle borgere i Gellerup skal kunne færdes uden frygt for vold og trusler, men særligt ansatte i området, der gør en indsats for at alle i Gellerup får en bedre og tryggere hverdag, skal vi værne om," siger Jens Espensen.
Spark og skældsord
Torsdag aften kl. 17.07 var det en politibetjent, frustrationer gik ud over. På P-pladsen ved Bazar Vest blev en 19-årig mand så fortørnet over politiets henvendelse, at han sparkede en polititjenestemand over benet, ligesom han kaldte ham diverse skældsord.
Han blev sigtet for vold mod tjenestemand og blev anholdt for at blive afhørt i sagen.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Så kan du følge med i, hvad der sker i Gellerup.

Tak! Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev.