Med himlen oplyst af den smukke vintersol er det røde informationscenter på Verdenspladsen, Instant One, et flot syn. Nu er den store markise over hovedindgangen også tilbage igen, efter at den gamle blæste væk under efterårsstormen ”Gorm”.

Dengang fløj markisen mange meter gennem luften og lagde sig til rette på kunstgræsbanen foran Klubberne i Gellerup, efter at have pløjet sig vej gennem det høje og meget kraftige hegn omkring banen. Dette hegn er endnu ikke blevet erstattet af en nyt. Men nu er der i hvert fald kommet et mindre, midlertidigt hegn, som minder om dem, der er sat op omkring de mange byggepladser rundt omkring i Gellerupparken og Toveshøj.

Også Gellerupbadet, der fik store dele af sit tagpap flået af under ”Gorm”-stormen, får i disse dage lagt ny tagbelægning på. Så snart bliver alt igen fint og godt på den frosne grus-plads, som en gang bliver hjertet i det nye Gellerup: Verdenspladsen.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Så kan du følge med i, hvad der sker i Gellerup.

Tak! Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev.