Siden barndommen har 17-årig Zein Abedin haft drømmen om at blive ”Danmarks bedste frisør”. Zein er i dag et skridt tættere på at være det, da han til dagligt går på Københavns Frisørskole (Aarhus afdelingen). Drømmen om at blive frisør startede for Zein, da han derhjemme startede med at eksperimentere på sine søskende med saks og barbermaskine. Snart vil drømmen gå fra sjov derhjemme til en rigtig uddannelse.
Zein ser frem til at færdiggøre sin uddannelse og han fortæller ”Når jeg er færdig med uddannelsen modtager jeg et diplom, som jeg kan vise frem når jeg vil søge arbejde hos andre frisører”. Zein er meget glad for sit studievalg, og han fortæller at det altid er godt at følge sin passion og drøm.
Allerede i arbejde
Når han ikke er i skole, arbejder Zein hos Shave & Cut og fortæller ”Kunderne er mere end tilfredse med mit arbejde, så jeg går ud fra jeg er dygtig.” Shave & Cut er en frisørsalon, der ligger på Silkeborgvej, Aabyhøj. ”Min drøm er at blive Danmarks bedste frisør og en dag få mit eget” fortæller Zein om sine fremtidsplaner.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Så kan du følge med i, hvad der sker i Gellerup.

Tak! Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev.