Fredag eftermiddag i vinterferien var der dømt chillout i Instant One. I et forsøg på at lokke flere beboere ind i varmen i den røde containerbygning, holdt Yvonne Buer og Chadi Kayed åbent hus efter normal lukketid og lokkede samtidig med hyggelige aktiviteter, friskbagte muffins og masser af musik.

Kombinationen af kage, frivilligt arbejde og drum ‘n bass-musik fra de "opstillede" højtalere var der dog ikke så frygtelig mange aftagere af denne råkolde fredag-eftermiddag.

De, der kom, så til gengæld ud til at hygge sig gevaldigt og slappe af og geare ned i tempo – netop som man kan tillade sig at gøre efter en lang uge.

Chadi "The Chef"
Mens Instant One-leder Yvonne printede skabeloner ud til de nye skilte, der skal males og hænges op i den stadig noget rå og rustikke underetage af bygningen, og satte de fremmødte i gang med at skære bogstaverne ud, gik Chadi resolut i gang i køkkenet med at fremtrylle friskbagte muffins. Han fik hjælp af et par nysgerrige unge knægte, der pludselig dukkede op (de ville dog helst ikke fotograferes, da Gellerup.nu var forbi for at se hvordan det gik).

For at sikre maksimal hygge og "Lounge-stemning" var der endda stillet et par liggestole op midt i det hele. Dem var der dog ingen afsætning på denne eftermiddag, hvor unge og voksne stilfærdigt hjalp hinanden med det fælles arbejde mens mørket faldt på over Gellerup og dets nye, røde fælleshus.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Så kan du følge med i, hvad der sker i Gellerup.

Tak! Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev.