Fire unge har lige startet deres egen virksomhed ’Culmic’, der samler dem om en ny spændende interesse. Abdallah Ajjawi, Ali Kais, Khizer Khan og Sulakshan Yogendran er navnene på de unge bag det nystartede tøjmærke.
”’Culmic’ er en ny måde at bygge bro på mellem etniske danskere og unge med anden etnisk baggrund,” fortæller Abdallah, hvor Sulakshan tilføjer ”Vi har et nyt koncept om at lave tøj med vestligt design med mellemøstlige budskaber.”
De unge er enige om at konceptet vil hjælpe dem med at skabe en accept mellem etniske danskere og unge med anden etnisk baggrund. Dette er begyndelsen på en omvendt integration, mener de unge.
‘Culmic’ til salg fra i dag
I dag mandag har ’Culmic’ lanceret deres første kollektion, der består af tøj, som de unge selv har designet, fået produceret hos en leverandør og bygget en webshop til. De unge iværksættere har igennem hobby og erfaring formået at bygge det hele op selv, da de har erfaring med webshop, fotografi og marketing.
Tre af de fire unge deltog i iværksætterkurset i Gellerup tilbage i februar. De har nu udnyttet kurset og er gået sammen med en fjerde for at danne deres første rigtige iværksætteri. ”Jeg er helt sikker på at kurset var et springbræt for os,” fortæller Ali Kais.
Culmic kan findes på www.culmic.dk eller www.fb.dk/culmic

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Så kan du følge med i, hvad der sker i Gellerup.

Tak! Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev.