19-årige Shaio H. Mohammed er et af de nye medlemmer af Gellerupparkens afdelingsbestyrelse. Hun går til dagligt på Langkær Gymnasium. Hun er født og opvokset i Gellerup og bor i en lejlighed med sin mor og søskende.
Hun er netop i gang med at færdiggøre sit sidste år.

I sin fritid er hun formand for sin forening Jubaland, forkortet JDO, hvor de arbejder med unge somaliske piger i Gellerup. De holder arrangementer og prøver at gøre sådan, at de unge piger kan skabe fælles bånd og lære hinanden at kende på tværs af aldre.

Flere unge skal med
Hendes mål med at være en del af bestyrelsen er at få flere unge med i bestyrelser.

“Det er os unge, som skal føre generationen videre, vi skal jo heller ikke glemme, at de unge er Gellerups fremtid.” Hun er det yngste medlem i bestyrelsen, og hun håber, at flere unge som hende vil stille op.
Hun føler også, at det at være med i bestyrelsen er en god ting for hende, da det kan hjælpe hende i fremtiden. Når hun senere i livet skal søge et arbejde, så har hun også bedre muligheder.

Lige siden Shaio var helt lille, har hun altid være med til de alle de forskellige møder Afdeling 4 har haft, og hun har altid haft et ønske om at være en del af bestyrelsen. Hendes tidligere erfaring er den somaliske forening hun er formand for, og at hun er en del af elevrådet på sit gymnasium.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Så kan du følge med i, hvad der sker i Gellerup.

Tak! Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev.