Tre unge kvinder har i efterårsferien haft gang i mange hænder. På to dage har de tre ildsjæle lavet hennadesign på rigtig mange børn – førstedagen over 55 og andendagen 25. 
Det fortæller Maryan Hayir fra Aarhus Afro, som stod for henna-aktiviteten i Globus1 under "Fed Ferie". Egentligt skulle det kun være en tirsdagsaktivitet, men Globus1 spurgte, om de ikke ville fortsætte onsdag.
Og det gjorde pigerne så. De tre er Ramla på 15, Zeynab på 12 og Sumaya på 12 år. De er netop blevet færdiguddannede som henna-designere på et kursus, hvor Maryan Hayir og en anden somalisk kvinde, Nasra fra Aarhus Nord, der underviste pigerne.
At deres henna-design var populært blandt de mange børn under Fed Ferie, var der vist ingen tvivl om – med de mange hænder, der blev pyntet.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Så kan du følge med i, hvad der sker i Gellerup.

Tak! Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev.