Det er tiden for nominering af stærke frivillige. I sidste uge gjaldt det hele spejdergruppen Ramallah-Spejderne, og lige nu er det de enkelte ildsjæle, der nomineres. En af de stærke aktive i Gellerup, Aminah Yasin Abdi, er blandt de nominerede i konkurrencen fantastiskefrivillige.dk 
Hun har allerede fået stor opbakning fra dem, der kender hende. Mens denne artikel har hun opnået opbakning fra 228 personer, og dermed ligger hun godt i feltet. Men der skal flere til!
Nomineringen af Amina kan læses her:
Amina er frivillig i De Blå Stjerner, hvor hun gør en kæmpemæssig indsats, altid med et stort smil og et ukueligt gå-på-mod. Sammen med andre unge somalisk-danskere holder hun foredrag, hvor hun fortæller om sig selv for at nedbryde fordomme om denne minoritets-gruppe.
Hun er også uddannet livredder og har i øvrigt blandet sig i den aktuelle debat om kønsopdelt svømning i Gellerupbadet.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Så kan du følge med i, hvad der sker i Gellerup.

Tak! Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev.