Søndag d. 13. november fra kl. 14-17 i Laden inviterer Afdelingsbestyrelsen alle beboere i Toveshøj til workshop omkring det kommende Sundheds- og beboerhus i Toveshøj.
Huset bliver et sted for beboerne i Toveshøj, og nu får du som Toveshøj-beboer muligheden for at have indflydelse på hvordan huset skal forme sig. Der er endnu ikke blevet besluttet hvordan det skal bygges op og hvad det skal indeholde, så derfor vil alle inputs fra beboerne have betydning for de kommende planer.
På dagens workshop skal beboerne igennem forskellige opgaver, hvor der arbejdes med funktioner, sammenhænge, stemninger og rum i det nye Sundhed- og Beboerhus.
Hvis du vil have indflydelse på det nye sted, så mød op på Laden med hele familien. Der vil være mulighed for børnepasning under workshopsene, ligesom der vil være kaffe og forplejning til deltagerne.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Så kan du følge med i, hvad der sker i Gellerup.

Tak! Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev.