Ting forandrer sig, og i en Helhedsplan så stor som den der i øjeblikket omslutter Gellerup og Toveshøj, er det endnu mere rigtigt.
Spærringen af Janesvej bliver nu udvidet til gående, og den bliver ikke ophævet til nytår, som Helhedsplanen tidligere har meldt ud. Det forventes nu at den først åbnes til sommer.
Vibeke Dam Hansen, informationsmedarbejder hos Helhedsplanen, siger at ting hele tiden skubber sig, og at det er situationen lige nu. "Når der sker noget nyt, så vil det løbende blive meldt ud med nye breve," siger Vibeke.
Brug stierne
Hidtil er det kun biler der ikke har kunnet køre på Janesvej, men nu udvides afspærringen også til gående. Helhedsplan Gellerup Toveshøj skriver: "Det meste af Janesvej er nu et arbejdsområde, hvor der er adgang forbudt for alle andre end vejarbejderne. Derfor beder vi jer bruge de store stier midt i Toveshøj."
Informationsmøde i Laden
Beboerne på Toveshøj er blevet indkaldt via breve i postkasserne til et informationsmøde på torsdag d. 17. november i Laden, hvor Helhedsplanen vil informere om de nuværende og kommende forandringer på Toveshøj.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Så kan du følge med i, hvad der sker i Gellerup.

Tak! Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev.