Efterårsprogrammet på Eutopia Stage i Gellerup byder på en hel række forskellige oplevelser. Der vil være samtaler og kulturelle oplevelser, der skal bygge bro, diskutere og skabe perspektiv på tværs af religiøse og kulturelle baggrunde.
Eutopia 2017 skal frem mod Kulturhovedstadsåret 2017 skabe kulturel forankring for Helhedsplanen i Gellerup. Det vil ske ved hjælp af borgerinvolverende kunst og kultur centeret omkring Eutopia stage.
D. 21. november gæster journalist, forfatter og tv-vært Abdel Aziz Mahmoud scenen med et personligt og velkommende foredrag. Han er kendt fra tv-programmet Familien fra Lærkevej, hvor seerne kunne følge hverdagen i hans liv.
Beboere i Gellerup og Toveshøj kan komme gratis til foredraget, hvis de skriver en mail til eutopia@aarhus.dk eller send en sms på 51 57 66 55 med navn og adresse, så reserverer Eutopia Stage en billet til dig.
Se Facebook-eventen her.
Abdel holder et foredrag omkring integration, familie og de personlige omkostninger ved at komme i medernes søgelys som et strålende eksempel på ”en succesfuld flygtning”, så pludseligt som han gjorde.
Han vil komme ind på den lange rejse han har været på fra Libanon til Lærkevej i Ølstykke, og alle de stop og ophold han har haft undervejs. Der vil være snak om hvordan det er at stable en familie på benene i et nyt samfund, og familiens ønske om at blive dansk på den rigtige måde.
”Da EUTOPIA kontaktede mig og bad mig holde mit foredrag i Gellerup, var jeg ikke i tvivl. Jeg glæder mig meget til at fortælle min historie og have en dialog med et publikum, hvor flere vil kende til baggrunden som flygtning og stemplet som ”fremmed” i Danmark,” siger Abdel.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Så kan du følge med i, hvad der sker i Gellerup.

Tak! Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev.