Beboerne på Toveshøj kan hver anden torsdag høre alt om helhedsplanen. Ja, egentlig kan de gøre det hver dag i E & P-Huset, men hver anden torsdag kommer helhedsplanen ind i Tousgårdsladen og svarer på dine spørgsmål
I morgen torsdag den 24. november kl. 15-17 er der informationsdag i Laden. Det foregår i kaffestuen, hvor der en stor opslagstavle med udsendte breve om vejplaner, bypark, genhusning osv. Der er også et kort på 1×1 meter over Toveshøj.
Parat til at svare på spørgsmål er Hanne Thun, udlejningsmedarbejder i Brabrand Boligforening. Hun kan blandt andet svare på spørgsmål om den kommende renovering af Blok A17, som er Edwin Rahrs Vej 18-26. Beboerne har ganske givet en række spøgsmål om genhusningen.
Desuden vil helhedsplanens informationsmedarbejder Vibeke Dam Hansen deltage i Laden hver anden torsdag.
Vibeke Dam Hansen understreger også, at beboerne til daglig er velkomne i E & P-Huset, hvor de kan få alt at vide om helhedsplanen. Informationcentret har sent åben hver torsdag til kl. 18. Hanne Thun kan også kontaktes i Rymarken omkring genhusningsspørgsmål.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Så kan du følge med i, hvad der sker i Gellerup.

Tak! Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev.