De Blå Stjerner står bag en ny og anderledes julekalender, som kan følges på facebook.

De Blå Stjerner er en gruppe somalisk-danske unge, der fungerer som rollemodeller for unge somaliere i Danmark. Ved at holde foredrag, hvor de fortæller om deres eget liv, deres uddannelse og arbejde forsøger de at gøre op med fordomme om somaliere. For nylig gjorde de deres ansigter kendte på TV2’s Go morgen Danmark, hvor de fortalte om deres ønsker og fremtidsdrømme som aktive danske medborgere. Nu er de aktuelle med en julekalender.
Hver dag i hele december måned kan du klikke ind på facebooksiden De Blå Stjerner og lukke op for en  låge i julekalenderen. Bag lågen kan du møde en af de i alt 12 somaliske-danske unge, som tilsammen udgør De Blå Stjerner. De vil hver især optræde to gange i løbet af december måned, og hver gang vil de komme med en lille fortælling fra deres eget liv. Det kan handle om alt muligt dagligdags, som hvad de laver på deres arbejde, i fritiden, sammen med vennerne eller de kan fortælle om noget i deres liv de virkelig brænder for.
Med julekalenderen ønsker De Blå Stjerner at byde alle velkomne til at få et lille indblik i hvordan hverdagen kan se ud for danske unge med somalisk baggrund. Følg med i julekalenderen og hør mere om Amina, Ilhaam, Khalaf, Redwan, Xigma, Hani, Abubaker, Amina, Ladan, Mohamed, Nasir og Safaa.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Så kan du følge med i, hvad der sker i Gellerup.

Tak! Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev.