Tirsdag d. 27. og onsdag d. 28. december fra kl. 11-13 har aarhusianerne mulighed for at komme med på en guidet tur gennem Gellerupparken og Toveshøj. En bydel de fleste har hørt om, men de færreste rigtigt kender.
Der sker rigtig meget i Gellerup lige nu. På turen kan du derfor både opleve det oprindelige Gellerup og se og høre om alle de nye tiltag, der i de kommende år skal forandre Gellerup fra boligområde til en attraktiv bydel.
Med guider fra Gellerups eget lokale guidekorps, som består af lokale beboere (billedet), vil turen byde på et unikt indblik bag facaden på Gellerup.
Turene afgår fra Helhedsplanens Informations- og Aktivitetscenter, E&P Huset, på hjørnet af Dortesvej og den nye Karen Blixens Boulevard i Gellerup. De går bl.a. til Gellerup Museum, den nye kunstgræsbane, de omfattende byggerier af bl.a. nyt kommunalt kontordomicil og den store planmodel i 1:500, der giver indblik i, hvordan Gellerup vil se ud om få år.
Desuden giver guiden sin egen personlige fortælling om livet i Gellerup.
Turen koster 50 kr. per person. Med i købet får man en varm kop hjemmedyrket te fra Theselskabet og en snack fra madkooperativet  Smag à la Gellerup, der begge har hjemme i bydelen.
Kan du ikke nå med på en af juleturene, tilbyder Gellerup Tours også ture resten af året.
Tjek faktaboksen øverst i højre hjørne for nærmere information om turen og hvordan du tilmelder dig.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Så kan du følge med i, hvad der sker i Gellerup.

Tak! Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev.