Der var proppet i Yggdrasil fredag den 10 februar, hvor tidligere bydelsmødre og nogle gæster var mødt op for at se overrækkelsen af diplomerne. 1. Viceborgmester Anne Nygaard var kommet for at dele dem ud, så de var i fint selskab. 7 Bydelsmødre havde bestået deres kursus, men ikke alle kunne være der på dagen. De skal nok få dem senere.
Anne Nygaard (billedet) var stolt over at blive inviteret til overrækkelsen. Hun understregede, at essensen i bydelsmødrenes arbejde er medborgerskab, demokrati og at inddrage borgerne til at tage ansvar for eget liv, men også at være fælles om ansvaret:
” Vi løfter alle i flok, så kan vi opnå mere,” forklarede Anne Nygaard.
Hun påpegede også at det altid i livet er vigtigt at støtte hinanden og være der for hinanden. Det er netop det, som bydelsmødrene gør nu. Støtter hele området med deres viden og kompetencer.
”Alle mennesker skal behandles godt og have lige muligheder,” sluttede Anne Nygaard.
Ca. 60 kvinder er nu bydelsmødre
Projektleder Lone Hedelund ville også sige et par ord, inden de gik i gang med den lækre mad.
”Jeg er så stolt af jer alle sammen. I har udviklet jer og mange af jer er kommet videre i uddannelse, i arbejde, er med i beredskabet, været med til Gellerup Stemmer og mange andre ting, som I kan være stolte af”.
        fra venstre: Anne Nygaard, Maryan og Lone Hedelund
Lone sluttede med at sige tak til alle og fortalte, at det altid har været en stor berigelse at være sammen med så mange skønne kvinder.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Så kan du følge med i, hvad der sker i Gellerup.

Tak! Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev.