Tre gange om måneden er der onsdagsoplæsning af poesi på Løves Vin- og Bogcafé. Det betyder, at digtinteresserede kan lytte til andre, eller selv læse noget, de har selv har skrevet, Den mulighed kommer nu til Gellerup.
På Søsdag den 26. februar klokken 13.30-15.30 vil flere medlemmer af poetklubberne Poetklub Århus og 57Nord underholde på Sleep-in Gellerup med en række tekster – samtidig med, at alle skal være velkomne til at stille sig op. Sleep-In ligger på Gudrunsvej 82 – lige over for Gellerup Bibliotek.
"Det hele startede egentlig med, at Daniel Mantel og jeg en tur op af Tinesvej snakkede om, at vi savnede en stamcafé herude. Nu er vi næsten daglige gæster i caféen, som vi holder meget af," fortæller Sean Ryan Bjerremand, der er formand for poetklubben 57Nord og redaktør for Tidsskriftet Reflex, der udgives af samme forening.
"Da Sleep-In åbnede, talte vi med Helle Hansen, som arbejder dernede, om ikke det kunne være en mulighed at lave nogle poetiske arrangementer – og heldigvis var Joan Byrsting, der er medejer af stedet, med på den. Konceptet for oplæsningen er inspireret af fortæller-gruppen pop up poets, der står forskellige steder i et rum og læser deres tekster. Ligeledes arbejdes der på at få musikalske indslag.
Sean Ryan Bjerremand: Partner med Anett Sällsäter Christiansen i teamet 8220 Untold Stories. Oplæser ved arrangementer i Poetklub Århus, Y Aarhus og 57Nord. Redaktør for Tidsskriftet Reflex og formand for 57Nord.
Daniel Mantel: 55-årig århusianer. Mere end 35 års eksperimenter med det talte ord; deltagende i og initiativtager til utallige projekter og konstellationer.Inkluderende og implementerende de fleste andre kunstarter. Indimellem publiceret i div magasiner fra Hvedekorn under Borum og frem, journalistik (Information), tekster til musik, etc.; Lydpluslitteratur/Geiger, Vild med Ord; cd & festival. Blog.
Henrik Giversen: Født engang – ikke i går – og bor i Århus. Gennem en årrække en drivende kraft i Poetklub Århus, blandt andet med arrangering af Poetry Slam. Beskriver sig selv således: ”Kan godt lide talesprog!”
Mikkel Grøn: De mange undergrundsshows, han har optrådt med i forbindelse med blandt andet Poetklub Århus, har bestået af traditionel oplæsning, impro-lyrik og projekter med musikeren Eyefix. Mikkel Grøn har tidligere udgivet tre bøger.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Så kan du følge med i, hvad der sker i Gellerup.

Tak! Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev.