Flere af Brabrands borgere har allerede meldt sig for at samle ind til nødstedte mennesker verden over, når Læger uden Grænser går på gaden den 28. maj. Men der er brug for flere, og derfor har et hold ildsjæle besluttet sig for at hjælpe.
”Det er ikke for sjov at læger, sygeplejersker og andre vælger at tage ud til nogle af verdens værste brændpunkter for at hjælpe. De sætter livet på spil for andre derude og jeg synes, at det er vigtigt at støtte op om dem. Det mindste jeg kan gøre er da at være med til at organisere indsamlingen og få folk til at melde sig til at stemme dørklokker på dagen,” siger Astrid Baumann, der er lokal indsamlingsleder og håber, at mange vil melde sig som indsamler i de kommende uger.
Behov for flere hænder
Det er kun anden gang, at verdens største medicinske nødhjælpsorganisation, Læger uden Grænser, går på gaden for at samle ind, og derfor er der brug for så mange hjælpende hænder fra Brabrand som muligt – både på dagen og i tiden op til.
”Sidste år nåede vi vores mål for første år. Næsten 5.000 frivillige gik på gaden for os, og vi samlede knap 6 millioner kroner ind. I år håber vi, at kunne gøre endnu mere, så derfor er vi nu ude for at finde flere hjælpende hænder her i Brabrand,” siger Jesper Brix, der er direktør i Læger uden Grænser og i øvrigt er dybt taknemmelig for den store indsats, der allerede er blevet gjort.
Meld dig som indsamler: www.indsamling.msf.dk

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Så kan du følge med i, hvad der sker i Gellerup.

Tak! Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev.