Studenterne springer ud i disse dage, og Gellerup og Toveshøj er ikke nogen undtagelse.
På onsdag i Foreningernes Hus bliver der holdt dimissionsfest for godt 67 glade studenter og deres lige så glade forældre.
Ahmad el-Ahmad, uddannelsesvejleder i det Boligsociale Sekretariat er begejstret for det store antal dimittender, og opbakningen fra lokalsamfundet:
"Det er vigtigt at fejre dagen. Det er en milepæl i et menneskes liv, og første skridt i en livskarriere," siger Ahmad og fortsætter: "Opbakningen til dagen er vigtig, fordi den viser en tro på lokalsamfundet og er også et signal til det omliggende samfund: ‘Vi samler os om de unge, vi har et fællesskab her’"
Festen bliver afholdt i Foreningernes Hus på onsdag 28. juni kl. 18 og et par timer frem. Der vil i løbet af aftenen blive holdt taler og overrakt gaver af borgmester Jacob Bundsgaard (S) og kulturrådmand Rabih Azad-Ahmad (R).

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Så kan du følge med i, hvad der sker i Gellerup.

Tak! Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev.