"Åh nej, ikke igen," siger mange beboere på Gudrunsvej efter, at de i formiddags modtog en SMS fra Driften om, at skraldesuget på hele Gudrunsvej måtte standses og sandsynligvis først kommer i gang sidst i august.
Der stilles nu containere op ved blokkene, så beboerne kan komme af med affaldet.
En sommer med containere fyldt med affald er ikke det, beboerne trænger mest til efter lange perioder med problemer i skraldesuget. Men Driftsafdelingen arbejder på at finde frem til fejl lige i øjeblikket. Indtil videre mener man ikke, at problemet er forkert sortering af affald, oplyser teknisk chef Niels Hosie, Brabrand Boligforening.
Toveshøjs sug fungerer heller ikke
I øvrigt fungerer skraldesuget på Toveshøj stadig ikke. Det blev standset sidst i maj på grund af utætheder i ventilerne, og det blev meddelt, at det nok ville vare 14 dage. Men i sidste uge fik beboerne besked om, at arbejdet tager længere tid end planlagt – frem til sidst i august.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Så kan du følge med i, hvad der sker i Gellerup.

Tak! Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev.