Eutopia International Festival foregår 26.-30. juli på Eutopia Stage, i telte og udendørs. Gellerup vil i de fem dage dannerammen for en festivalplads med telte, scener og små oaser, hvor alle kan opleve, sanse og mødes.
Festivalen byder på intet mindre end 10 danmarkspremierer på forestillinger, musikalske værker og optrædener fra mere end 15 lande. I dagtimerne er der mulighed for at være med, når en række kendte kunstnere og debattører mødes i samtaler om deres kunst og livet i vores nye multikulturelle verden.
Teater i private hjem
Også private hjem i Gellerup involveres. Flere familier åbner deres hjem for Shakespeares ”Hamlet”, som opføres i en miniudgave i et helt nyt format. Rollen som Hamlet spilles af Thure Lindhardt og Chadi Abdul-Karim. Efter hver forestilling byder værtsfamilien på et hjemmelavet måltid. ”Hamlet Short” er gratis, men kræver billetreservation – skriv en mail til eutopia@aarhus.dk.
Se alle arrangementer i kalenderen på www.gellerup.nu.eller gå til www.eutopia2017.dk

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Så kan du følge med i, hvad der sker i Gellerup.

Tak! Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev.