En voldsepisode fredag aften med bandegrupperinger indblandet blev hurtigt opklaret, takket være borgeres tip til politiet.
Østjyllands Politi oplyser, at flere personer med relation til bandemiljøet i går aftes blev anholdt efter uro i Aarhus Vest.
"En stor tak til borgerne i Aarhus Vest, som generelt bakker så godt op om vores arbejde. I denne sag var det blandt andet også på grund af borgerhenvendelser, at vi så hurtigt kunne gribe ind med anholdelser," siger vicepolitiinspektør René Raffo.
I en pressemeddelelse skriver politiet:
Fredag kl. 20.02 blev en 20-årig mand med tilknytning til en bandegruppering slæbt ud af sin bil på Herningvej i det vestlige Aarhus og ind i en anden bil, hvor der sad flere personer med tilknytning til en anden gruppering. Herefter kørte bilen fra stedet. 
I forbindelse med frihedsberøvelsen blev den 20-årige udsat for vold og pådrog sig flere skader. Han skulle efterfølgende sys i hovedet. 
Takket være henvendelser fra kvikke borgere kunne politiet 20 minutter senere standse den bil, som manden var blevet kørt væk i, på Glamhøjvej. Her anholdt politiet tre mænd, der formodes at have forbindelse til voldsepisoden. Den ene blev løsladt efter endt afhøring, mens de to andre blev sigtet for grov vold og frihedsberøvelse. De to mænd, en 23-årig mand og en 34-årig mand, bliver fremstillet i grundlovsforhør senere i dag.  
Kl. 23.50 traf politiet en stor gruppe på 22 personer, der havde forsamlet sig i Langkærparken. Personerne, der alle har relation til en bandegruppering, var truende og skabte utryghed, og de blev derfor alle anholdt for at opretholde ro og orden i området. De blev løsladt lørdag morgen, da der ikke er grundlag for at fremstille dem i grundlovsforhør. 
"Vi fortsætter indsatsen derude og holder bandemedlemmerne i så kort snor, vi overhovedet kan," tilføjer René Raffo.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Så kan du følge med i, hvad der sker i Gellerup.

Tak! Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev.