Serie: De aktive i afdelingsbestyrelserne
Farhiyo Abukar Mohamed ville gøre en forskel, og hun kan lide at hjælpe mennesker. Derfor stillede hun op og blev en del af Toveshøjs afdelingsbestyrelse i 2008.
”Jeg har altid elsket at hjælpe andre og give min viden videre, uanset hvad det er. Jeg har altid ment, at alle mennesker er skabt lige og at alle skal have de samme rettigheder og muligheder,” fortæller hun.
Farhiyo mener, at Brabrand er et dejligt sted at bo, men der er også nogen, som ødelægger det for alle andre. Grunden til hun mener Brabrand er et dejligt sted at bo er på grund af fællesskabet, og mener det bidrager til et rigt kulturliv og det er noget vi alle kan være stolte af.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Så kan du følge med i, hvad der sker i Gellerup.

Tak! Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev.