Onsdag den 26. juli var dagen som mange spændt havde ventet på, nemlig åbningen af Eutopia International Festival, hvor kunstere fra hele verden ville samle sig i Gellerup. Torsdag den 27. juli klokken 19 bød Eutopia Stage på anden forestilling ud af fem, Circo El Grito – Johann Sebastian Cirkus.
 
Circo El Grito er et italiensk cirkus, som beskriver sig selv som moderne klassisk. De rejser rundt i Europa, hvor de i anledningen af Eutopia International Festival har lagt vejen forbi Danmark.

Forestillingen var meget eftertragtet og var derfor fuldstændig udsolgt. Salen var proppet med tilskuere, der ventede spændt på forestillingen skulle komme i gang. Mens publikummet ventede, nød de deres drinks og hinandens selskab. Da klokken endelig slog 19, var det tid til at forestillingen skulle i gang.

Eutopias kunstneriske leder Brigitte Christensen bød alle de fremmødte velkommen. Da hun forlod scenen, blev alt lys i salen slukket, og salen blev mørklagt. Man kunne ikke se andet end nogle røde blinkende lys.

En skikkelse var pludselig synlig
Tusmørket blev pludselig forstyrret af fire meget stærke hvide lys. En skikkelse var pludselig synlig. Denne skikkelse var en multi-instrument-musiker, der både spillede klaver, trommer og styrede en mixerpult.

På scenen fik han selskab af en aero-akrobatisk vovehals og en linedansende klovn, der med vilde og medrivende tricks fik sat godt gang i salen. Det var ikke kun på scenen, at artisterne var aktive, for publikum blev bestemt ikke snydt for at tage del i løjerne, da artisterne flere gange bevægede sig op blandt publikummet og inddrog dem på opfindsom vis.

Lysshow, dans og jonglering. Der kan ikke være særlig meget tvivl om, at Circo El Grito besidder talent og kreativitet på mange punkter, og giver et show som deres publikum sent vil glemme. Dette inkluderer også publikummet på Eutopia Stage, der en oplevelse rigere kunne forlade salen.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Så kan du følge med i, hvad der sker i Gellerup.

Tak! Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev.