Østjyllands Politi efterlyser vidner i forbindelse med en sag om to drabsforsøg begået lørdag den 24. juni 2017 i forbindelse med bandekonflikten.
Den 24. juni kl. 17.03 kørte en bil forbi Autobazaren ved Bazar Vest. Ud for værkstedet, hvor der stod flere personer, skød personer i bilen flere gange med en automatriffel. Ingen personer blev ramt.
Da bilen kørte fra stedet, afgav personerne i bilen skud mod en person på parkeringspladsen bag Bazar Vest. Han blev dog heller ikke ramt.
Kort efter blev bilen, som blev brugt i forbindelse med skyderierne, fundet brændende i et skovstykke syd for Skjoldhøjparken. Fra dette sted kørte en anden flugtbil med fire personer i retning ad Skjoldhøjvej mod Anelystvej. Ved Anelystvej drejede bilen til højre mod nord (retning mod Bilka), hvor den var ved at ramme en motorcyklist, som kom kørende på Anelystvej i samme retning.
Episoden blev filmet
Episoden blev filmet, og politiet håber, at nogen kan genkende føreren eller passageren i bilen, har oplysninger om bilen, eller de personer som har benyttet bilen den 24. juni eller perioden omkring denne dato.
Den viste bil er en metalblå Nissan Primera med registreringsnummer: ZZ 59 666 – denne bil blev senere også fundet udbrændt. Denne gang i Fredericia-området.
Skuddene ved Bazar Vest blev affyret mod personer med banderelationer men i et område og på et tidspunkt, hvor der også befandt sig andre mennesker. Østjyllands Politi opfordrer alle, der kan have oplysninger i sagen om at henvende sig.
Håber på tips fra borgere
"Lige nu har vi 28 personer fængslet, som vi har anholdt i forbindelse med bandekonflikten. Vi fortsætter med at gå målrettet efter dem, vi mangler, og jeg håber, at borgerne vil hjælpe os med de tips og observationer, de eventuelt ligger inde med," siger politiinspektør René Raffo.
Hvis du har oplysninger i sagen, bedes du ringe til politiet på tlf. 114.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Så kan du følge med i, hvad der sker i Gellerup.

Tak! Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev.