Der er både mulighed for noget godt til øjnene og benene, når Hasle Bakkerløbet skydes i gang for 6. gang på torsdag 7. september.
Hasle Bakkerløbet blev afholdt første gang i 2012, og en del af formålet med løbet er at vise området frem og give deltagerne en unik oplevelse i den særprægede natur i et område, som mange aarhusianere ikke tidligere har besøgt.
Op og ned ad bakker
Løbet starter og slutter ved parkeringspladsen i enden af Lenesvej på Toveshøj ved foden af Bakkekammen, der med sine 105 m er områdets højeste og længste. Det er bakken, hvor deltagerne efter en krævende opstigning i ujævnt terræn får mulighed for at slutte af med deres hidtil hurtigste spurt i et 200 m langt og spektakulært nedløb.
Sådan ser det ud når man løber ned ad Bakkekammen i fuld tempo
Hasle Bakkerløbet arrangeres i et samarbejde mellem Brabrand Parkrun, Brabrand IF Motion og Den Selvejende Institution Hasle Bakker.
"Vi håber at se rigtig mange af de kendte ansigter fra tidligere års løb og opfordrer til at de tager løbevenner og bekendte med, så endnu flere får oplevet området og set de mange muligheder her er for træning, motion og leg," opfordrer Bent Hviid, formand for Den Selvejende Institution Hasle Bakker.
Der er mulighed for tilmelding ved startstedet, men mød frem i god tid inden løberne sendes af sted.
Tid: Torsdag 7. september kl. 18
Sted: P-pladsen ved enden af Lenesvej på Toveshøj

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Så kan du følge med i, hvad der sker i Gellerup.

Tak! Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev.