Måske får langtidsledige på kontanthjælp ikke den rigtige hjælp fra systemet til at komme i arbejde igen? Hvis de får en "håndholdt" socialrådgiver, er chancerne måske større?
Det er den påstand, som Aarhus Kommune og Danmarks Radio vil afprøve, og derfor søger de lige nu to kontanthjælpsmodtagere, der vil deltage i en ny dokumentarserie, som kaldes ‘Farvel til kontanthjælp’.

Optagelserne laves af Impact TV for DR. Herfra oplyser Rikke Reimann:

"Det er en debatskabende programserie. Den sætter fokus på at få en gruppe langtidsledige tilbage på arbejdsmarkedet ved at give dem en ekstra hjælp. Her får de chancen for at blive fritaget for de almindelige krav og restriktioner, så de får frihed til at forvalte deres egen tid. Derudover får personerne stillet en personlig socialrådgiver til rådighed i håb om, at det kan hjælpe dem tilbage på arbejdsmarkedet."

Interesserede kan henvende sig til Rikke Reimann på rire@impacttv.dk
Rikke Reimann understreger, at produktionen bliver vist for for deltagerne, inden den sendes i fjernsynet.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Så kan du følge med i, hvad der sker i Gellerup.

Tak! Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev.