Der har været et omfattende strømsvigt i Gellerupparken og Toveshoj, og ved middagstid onsdag var der stadig ingen strøm overhovedet i blandt andet City Vest. Andre steder kom strømmen igen i løbet af formiddagen.
Kl. 6.30 i morges blev hele området mørkelagt. Brabrand Boligforening sendte en SMS ud kl. 7.24 om nedbruddet og skrev, at Aura Energi arbejdede på sagen.
Morgenmaden blev besværet hos mange familier, og en beboer – Elsebeth Frederiksen – der skulle hente sin cykel ved 7-tiden for at nå et møde inde i byen kl. 7.30, kunne ikke låse den elektroniske lås til cykelrummet op. Heldigvis blev hun reddet af en ejendomsfunktionær, der havde mulighed for at låse op til cyklen. Elsebeth nåede dermed sit møde alligevel.
Hos flere beboere om og gik strømmen, men i det meste af boligområdet skulle der nu være stabil strømføring.
Gellerup.nu ved ikke, hvad der forårsagede strømsvigtet. En mulighed er, at en ledning er gravet over et sted.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Så kan du følge med i, hvad der sker i Gellerup.

Tak! Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev.