1. december begynder byggeriet af en ny ungdomsby med 352 boliger og af Brabrand Boligforenings nye administrationsbygning, hvor det nedlagte Hejredalskollegiet i Gellerup i dag står. Det skriver JP Aarhus.
"Ungdomsbyen er enorm vigtig, da vi i helhedsplanen ønsker at tiltrække nye beboere. Det gør vi med ungdomsbyen, hvor vi tiltrækker nye studerende, der skaber liv i området," siger Ole Bech Jensen, projektchef i Brabrand Boligforening, som er bygherre for begge byggeprojekter.
Sahl Arkitekter har tegnet den kommende ungdomsby på ca. 12.000 kvm. og med det mundrette navn GLLRP Kollegiet, mens Cobe Architects har slået stregerne til Brabrand Boligforenings nye administrationsbygning på knap 3000 kvm. De to byggerier har en samlet anlægspris på omkring 300 mio. kr.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Så kan du følge med i, hvad der sker i Gellerup.

Tak! Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev.